Fara gluten - retete gourmet
Cel mai mic preț
Fara gluten
Didactica Publishing House · În stocRetete Fara Gluten
Delfin · În stocFara gluten. Retete gourmet
Librarie.Net · În stocFără gluten
BookZone · În stocFara gluten. Retete gourmet
Libris · În stocFără gluten. Rețete gourmet
Cartepedia · În stocFara gluten - retete gourmet
Carturesti · În stocIstoricul prețului
Descriere
Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor. Intre paginile cartii gasiti 85 de retete pentru: aperitive, feluri principale, garnituri si deserturi, produse de panificatie. In "INTRODUCERE" sunt informatii detaliate despre aparatul digestiv; despre boala celiaca, cauzele si simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii si despre complicatii asociate acesteia; despre cum sa facem fata cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten si sindromul de colon iritabil. Sunt inserate si tabele cu cerealele si alimentele interzise sau periculoase; dar si alimentele permise. Totodata este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o saptamana.
Detalii
- Categorie
-
Medicina
Timp liber / Gastronomie - Autor
- Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
- Traducator
- Irina-Marina Bortoi
- Editura
- Dph, Didactica Publishing House, Creative Publishing
- Anul publicării
- 2016
- Limbă
- Romana
- Copertă
- Cartonată
- Dimensiuni
- 260x190 mm
- Pagini
- 224