Fara gluten - retete gourmet

Maurizio Cusani și Cinzia Trenchi · 2016
de la 34.50 Lei · 7 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Price drop -3%
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (2)

Istoricul prețului

Descriere

Cartea isi propune sa ajute celiacii si persoanele intolerante la gluten sa-si adapteze alimentatia la cerintele organismului lor, satisfacand in acelasi timp papilele gustative cu ajutorul unor retete alternative. Boala celiaca devine o oportunitate de a stimula creativitatea in bucatarie. Ingredientele pot fi diferite si combinatiile pot fi neobisnuite, dar sanatatea si placerea ating in sfarsit un echilibru intr-un triumf al mirosurilor, aromelor si texturilor. Intre paginile cartii gasiti 85 de retete pentru: aperitive, feluri principale, garnituri si deserturi, produse de panificatie. In "INTRODUCERE" sunt informatii detaliate despre aparatul digestiv; despre boala celiaca, cauzele si simptomele acesteia; despre diagnosticarea bolii si despre complicatii asociate acesteia; despre cum sa facem fata cu succes acestei boli; despre sensibilitatea la gluten si sindromul de colon iritabil. Sunt inserate si tabele cu cerealele si alimentele interzise sau periculoase; dar si alimentele permise. Totodata este propus un exemplu de organizare a unui regim bine planificat pentru o saptamana.

Detalii

Categorie
Medicina
Timp liber / Gastronomie
Autor
Maurizio Cusani, Cinzia Trenchi
Traducator
Irina-Marina Bortoi
Editura
Dph, Didactica Publishing House, Creative Publishing
Anul publicării
2016
Limbă
Romana
Copertă
Cartonată
Dimensiuni
260x190 mm
Pagini
224
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Maurizio Cusani și Cinzia Trenchi