Cand corpul spune nu

Gabor Mate · 2021
de la 36.00 Lei · 11 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (6)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

Cand corpul spune nu este un studiu aprofundat, revelator, plin de informatii utile despre stres si influenta lui asupra sanatatii noastre psihice si fizice.

Nu exista oameni care sa nu fi trecut prin episoade de stres acut, fie el provocat de fenomene exterioare, fie produs din cauze interioare. Boala secolului al XXI‑lea ne-a facut pe toti sa simtim macar de cateva ori in viata ca am ajuns la capatul puterilor, determinandu-ne sa luam masuri urgente ca sa restabilim echilibrul.

Dupa cateva decenii de cariera medicala de exceptie, in care a urmarit legatura dintre stres si boala, Gabor Mate a strans laolalta povestile pacientilor sai, le-a confruntat cu cele mai recente studii clinice si a dezvaluit consecintele imediate, deseori ignorate, ale stresului de zi cu zi. Cartea sa este un semnal de alarma si o pledoarie pentru medicina biopsihosociala, una dintre cele mai bune cai prin care ne putem elibera de aceasta cumplita afectiune a epocii noastre.

 • Această carte are multe puncte forte. Atunci când observă și scrie despre suferința umană, inclusiv a sa, Maté este plin de compasiune și, de aceea, convingător.

  The Globe and Mail

 • O explorare captivantă a relației dintre stres și boală. Maté cercetează în profunzime poveștile de viață și psihicul pacienților săi. Ce iese la suprafață nu este altceva decât o mare revelație.

  Edmonton Journal

 • Scris ca un exercițiu de claritate și compasiune, volumul este după chipul și asemănarea autorului său: înarmat cu multe cunoștințe și cu un suflet de aur.

  The Georgia Straight

 • Backgroundul medical și stilul clar ale lui Maté fac astfel încât chiar și procesele biologice complexe să fie accesibile cititorilor care nu au o pregătire științifică.

  The Gazette

 • O colecție inedită de cazuri reprezentative, extrase din experiența profesională a lui Maté, precum și dintr-o bogată bibliografie medicală.

  The Vancouver Sun

Detalii

Categorie
Sanatate si dezvoltare personala / Dezvoltare personala
Sanatate si dezvoltare personala / Lecturi motivationale
Stiinte umaniste / Psihologie
Timp liber / Hobby
Autor
Gabor Mate
Traducator
Adriana Ionescu
Editura
Curtea Veche, Bookzone, Librex Publishing
Anul publicării
2021
Limbă
Romana
Copertă
Brosata
Dimensiuni
145x205 mm
Pagini
380
Scor Bestseller
#8 pe site-ul Carturesti
#62 pe site-ul Bookzone
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Gabor Mate