Ne vedem in august

Gabriel Garcia Marquez · 2024
de la 50.15 Lei · 6 oferte
Salvează ca: Salvată ca:
Price drop -7%
Bestseller
Salvează ca: Salvată ca:

Cel mai mic preț

Vezi mai multe oferte (1)

Istoricul prețului

Teme

Descriere

Autor distins cu Premiul Nobel pentru literatura in 1982

Ne vedem in august este un roman scris de GABRIEL GARCIA MARQUEZ care inca nu a vazut lumina tiparului si pastrat de familia autorului pana acum, cand se implinesc 10 de ani de la moartea sa. In limba romana, el va aparea tradus din limba spaniola de doamna TUDORA SANDRU ‑ MEHEDIN T I.

Ne vedem in august este un roman scurt, editat de Cristobal Pera (editor si pentru antologia din opera jurnalistica a lui Gabriel Garcia Marquez, Scandalul secolului si va fi prefatat de doua texte scurte: unul scris de editor, iar celalalt de Rodrigo si Gonzalo Garcia Barcha, fiii autorului.

Romanul Ne vedem in august reda povestea unei femei de varsta mijlocie care are o noua aventura amoroasa in luna august a fiecarui an, cand calatoreste pe insula unde este ingropata mama ei. Romanul este un minunat imn inchinat libertatii dragostei, o explorare a psihologiei feminine, indeosebi a feminitatii, a sexualitatii, a dorintei. Eroina acestui roman descopera posibilitatea de a nu fi ingradita de conventii sociale si familiale, de a se regasi pe sine.

Detalii

Categorie
Fictiune
Literatura / Literatura universala
Poezie, teatru, studii literare
Autor
Gabriel Garcia Marquez
Traducator
Tudora Sandru-Mehedinti
Editura
Rao, Rao Books
Anul publicării
2024
Limbă
Romana
Copertă
Cartonată
Dimensiuni
130x200 mm
Pagini
144
Scor Bestseller
#8 pe site-ul Libris
Vezi mai mult

Mai multe cărți de Gabriel Garcia Marquez